Jeg tager jeg med en lille tur i Capture One hvor i kan følge med i sortering og redigering af en række street fotos. Billederne er taget i Aarhus, som efterhånden nok er det sted jeg tager de fleste af mine street fotos.

Sortering

Jeg starter med at løbe billederne igennem og vælge dem ud jeg vil redigere. Undervejs fortælle jeg lidt om hvorfor jeg vælger de billeder jeg gør, samt hvad der har gjort jeg syntes motivet var spændende.

The Burger Aarhus Streetfood - Et street foto

Capture One – Redigering

Jeg løber som sagt billederne igennem i Capture One og redigere dem. Undervejs fortæller jeg om hvad jeg gør. Vi kommer ind på flere forskellige værktøjer, som de basale som eksponering og kontrast. Men kigger også lidt på de mere avancerede som color editor, keystone og det nye heal tool.

Billede galleri af street fotos

Instagram

Hvis du vil følge lidt mere med i mit street foto så har jeg en Instagram konto hvor jeg deler af dem. Den kan du finde lige her: https://www.instagram.com/theisdk_street/