Så er det test tid. Jeg har haft fingerne i Fujis X-Pro 3 range finder style kamera, i ved den uden skærm…

Istedet for at skrive spalte op og spalte ned så har jeg forsøgt at kaste mig ud i et lille video review. Starten af videoen er mig der snakker om mine oplevelser af kameraet. Efterfølgende kommer en meget lang del, men den er forhåbentlig værd at kigge lidt på alligevel.

Fuji Xpro 3 and the lovely 35 mm F1.4 Gotta love that setup

Jeg har samlet billederne i en session i Capture One og løber dem alle igennem og sortere dem. Efter sortering så er det igang med redigering og i for lov at være med ved redigering af 120 billeder. Jeg håber det kan give et lille indblik i hvad kameraet laver af filer og hvordan man nemt kan gøre dem færdige.

X-Pro 3 laver nogle super lækre raw filer så det fortjener helt klart at man leger lidt med det.

X-Pro 3 – Video test / review samt redigering

X-Pro 3 billede galleri

I skal selvfølgelig heller ikke snydes for at have billederne med her på bloggen så i kan kigge dem. Så her er et større galleri i kan kigge igennem.