I dag skal der bare lige lyde et lille surt opstød til de folk som håndterer vores pakker. Jeg har haft et Canon EF 24-70L objektiv inde til reperation da der var kommet lidt slør i zoom funktionen. Resultatet af dette var at kun den ene side af billedet var ordentlig skarp.

Jeg afleverede personligt objektivet hos Visual Service i Århus da jeg alligevel havde et kamera der skulle renses. Alt er kører på skinner og objektivet bliver hurtigt lavet og sendt retur.

I dag modtog jeg så pakken med objektivet. Første tanke var super så skal jeg ikke undvære den mere. Jeg åbnede pakken og fik hevet objektivet ud af alt det beskyttende materiale.

Til min store overraskelse hørte jeg en skrasle lyd da jeg pakkede objektivet ud af bobel plasten. De bange anelser holdte desværre stik og objektivet var ikke helt som det burde.

Canon 24-70L F2.8 knust glas

Canon 24-70L F2.8 knust glas

Som du kan se på billedet har objektivet fået et ordenligt slag. Så kraftigt at beskyttelses filteret var knust og der var glas udover det hele.

Objektivet er nu tilbage hos Visual Service for lige at blive tjekket igennem. Da filteret kom af og fronten pustet ren så der ikke ud til at være skader på selve front glasset. Hurrah for Canon kvalitet 🙂

Nu må vi vente og se om alt stadig er som det skal være og krydse finger for at den næste pakke ikke rasler 🙂

Til jer der KASTER rundt med vores pakker – smid lidt mindre med dem det er ikke en rugby bold 🙂