Flere og flere DSLR kameraer har en video funktion. Ofte er kvaliteten ekstremt høj – specielt Canon EOS 5D Mark II har haft meget omtale på dette punkt.

Jeg optager ofte selv et par video klip, men jeg for dem aldrig redigeret og lavet til et færdigt produkt. Jeg er sikkert ikke den eneste der har dette problem. For mange er det viden om redigerings softwaren der sætter begrænsningen.

Det har Adobe nu besluttet sig for at gøre noget ved. De har fået deres video evangelist Jason Levine til at lave en lille serie af videoer som tager dig fra kameraet til softwaren og ud til f.eks. Youtube og Vimeo.

Serien er nu oppe på 3 afsnit og allerede nu er der kigget på animation med keyframes. Det hele er holdt rimelig simpelt så alle burde kunne være med.

Så laver du video med dit spejlrefleks kamera så start her og få et lille indblik i hvor nemt det er at redigere og lave en web klar video med Adobe Premiere.

Videoerne er specielt mindet på fotografer der eksperimentrer med video. Der er derfor også fokus på hvordan du arbejder med still billeder inde i videoen.

Se de andre to videoer ved at læse mere.

Når flere afsnit bliver udgivet så følger jeg selvfølgelig op på dem her på bloggen 🙂

Vil du følge med i hvad jeg går og laver af foto og hvad der sker på bloggen så hop ind på facebook og fyr en lille like efter min side 🙂