Nu er det snart jul, eller det er det for alle foto nørderne. Det er snart to år siden at dørene i Køln messecenter sidst blev slået op til Photokina.

Hvis du har bare en lille fotograf gemt i maven er du sikkert godt klar over hvad Photokina er. Ved du det ikke så er det helt sikkert noget du skal tjekke lidt op på. Det er nemlig en af de største messer indenfor foto branchen.

Her alt det grej du overhovedet kan forestille dig fra alle de producenter du kan komme i tanke om plus lidt flere… I 2012 bød messen på små 1.200 udstillere fra godt 40 lande.

De store tunge drenge som Nikon og Canon har selvfølgelig en hel messe hal for dem selv. Alle de andre mærker er der også. Plus alle dem du ikke har hørt om ude fra Kina. Der findes et utal af små stande som viser alt fra ligegyldige gismos til nøjagtige kopier af den Nikon flash du lige har købt i dyre domme.

Herunder kan du se en lille video som Photokina selv har lagt op fra 2012.

I 2012 var jeg så heldig at besøge messen sammen med en række seje folk, desværre er de nogle kyllinger og skal ikke afsted i år, hvilket da er total nedtur.

Som sagt hyggede vi os rigtigt i 2012 og det kom der blandt andet denne lille video ud af. Så Christian jeg regner med du stopper med at være en kylling og tager med så vi kan få lavet en 2014 udgave…..

Tasken er ikke pakket, men bilen er klar, hotellet booket og billetten modtaget så på onsdag går turen endnu engang mod Tyskland, Køln, messe og store bøffer i høj kvalitet 😉