Bloggen her drejer sig normalt 100% om foto og det er ikke et sted jeg deler ud af informationer om mit privatliv.

I dag skal det dog være lidt anderledes. 2014 startede for mig med en kæmpe oplevelse. Der blev skålet, der blev sunget “velkommen herrens år” og skudt nytårs krudt af. Jeg var der, så det, hørte det, men oplevede det ikke. Mit hoved var et helt andet sted og 4 timer og 48 minutter efter års skiftet, kom min helt egen lille nytårs raket til verden.

Min lille dreng

Min lille dreng

Det hele gik utrolig hurtigt og jeg tager virkelig hatten af for min super seje kæreste, som uden bedøvelse og på 1 time og 20 minutter fødte vores første søn.

De første dage af det nye år blev brugt på hospitalet og med at lære den lille ny at kende.

Nu lider jeg som så mange andre forældre af søvnløse nætter og alt for få timer i døgnet. Det betyder dog ikke at bloggen vil gå i glemmebogen. Jeg håber at kunne skrive en masse spændende indlæg i 2014 og måske også lancere nogle video tutorials, actions og evt. kurser.

Hvis du vil holde dig opdateret så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Det er ikke en mail liste hvor du bliver bombet, jeg tror ikke på at jeg kommer i nærheden af 12 gange på et år, men lad os nu se 🙂

Rigtig godt nytår og tusind tak fordi i læser med her på bloggen.

Har i forslag til indhold i 2014 så smid MEGET gerne en kommentar 🙂

Theis junior - uden navn endnu :)

Theis junior – uden navn endnu 🙂