I efteråret var jeg en tur ude i det flotte solskinsvejr og fange farverne fra luften lidt uden for Herning ved Kølkær. Nu har vinteren ramt Danmark, vejret blev koldt, vandet frøs og sneen faldt. Derfor var jeg nødt til at skulle ud med drone igen. Jeg kørte samme sted hen og påtænker egentlig at lave en lille serie derude fra med de forskellige årstider.  

Til dagligt er meget af mit arbejde ikke hvad man normalt forbinder med kunst. Derfor giver det altid lidt ekstra når man kan få lov at lege med motiverne og lave nogle lidt anderledes billeder. Der er ingen tvivl om at 2021 for mig vil byde på flere billeder fra dronen og helt sikkert også flere skud lige ned på vores lille plet i solsystemet. 

Print til din væg

Nu er jeg jo selv slemt glad for de her billeder så derfor tænker jeg også at jeg gerne vil dele dem med jer. Det er dog en ting at se dem her på en skærm og noget helt andet når de kommer ud i et lækkert print. 

Hvis du kunne tænke dig unikt og flot til væggen så smid mig en mail på theis@theis.dk så finder vi en god løsning. 

Vinter drone galleri