For ikke så længe siden havde jeg besøg af Jakob Kjøller, som normalt huserer på sjælland. Jeg havde planlagt et lille fitness shot og fået adgang til nogle fede crossfit lokaler.

Vi havde Mette og Anastasiya med, som modeller og Susanne stod for makeuppen. Der var med andre langt op til en god dag hvor der skulle laves nogle fede billeder.

Ud over at det var nogle fede lokaler og super flinke folk så havde crossfit lokalet en stor fordel. De var ikke så bekymrede for at vi svinede lidt. Da vi havde været igang i en del timer, og næsten var færdige, var der lige et par billeder mere vi skulle have lavet.

Til det billede skulle der bruges to flash og en kastes lidt med noget talkum. Både Anastasiya og Mette var heldigvis helt klar på at blive svinet lidt til. Stor tak for jeres deltagelse og gode humør.

Fitness portræt

Fitness portræt

Fitness portræt

Fitness portræt

Når man laver et billede som dette er det en ting at have styr på teknik og lys. Udover det skal modellen stå på den rigtige måde selvom hun for smidt ting i hovedet. Det rigtig svære kommer fra den store tilfældighed der er involveret. Det er svært at styre talkummen og det bliver aldrig det samme to gange. Det er altså svært at fin tune og få gjort billedet helt perfekt. Der er ikke andet at gøre end skyde en hel masse billeder og håbe på at alt bliver fanget på den rigtige måde.

Har du nogen spørgsmål så skyder du selvfølgelig bare løs 🙂