Hvad gør man når ens forældre bliver et år ældre, har sølvbryllup eller lignende. De har jo alt og ønskesedlen er typisk ret kort.

Jeg oplever at flere og flere søskende par giver deres forældre et lækkert billede. Det kan være et gruppe billede eller en lille serie med de enkelte søskende.

Typisk bestiller folk et rigtig flot lærredsprint eller et stort print på papir som kommer i en flot ramme. Jeg har desværre endnu ikke haft nogen der valgte at få et super fedt aluminiums print, men det kommer jo nok 🙂

For nylig var jeg ude og fotografere tre søskende. Tanken var i første omgang noget med helt sort baggrund eller lidt råt. Efter at have taget et par billeder og snakket lidt frem og tilbage, kom vi frem til at det nok egentlig ikke var den type billede der var højest på ønskesedlen.

Vi gik ud i hvad der faktisk var fornuftigt dansk vejr, nogen gang er man jo heldig, og fandt et hyggeligt lille sted og skyde et par billeder.

Familie portræt taget i Herning

Familie portræt taget i Herning

Ikke så opstillet

Søskende portrætter bliver ofte en meget stiv omgang. Folk ved ikke rigtig hvad de skal gøre af sig selv og det er meget svært at smile naturligt. Billedet her er i mine øjne et godt eksempel på at et søskende portræt kan fotograferes på en mere afslappende måde.

Det er ikke så opstillet og anstrengt, det viser i stedet pigerne på en glad og naturlig måde. Jeg oplever ofte at det faktisk også er hvad forældre ønsker sig aller mest selvom de ikke kan sætte ord på det.

Mange tænger meget opstillet, men når de ser de mere naturlige billeder bliver ofte dem jeg for en bestilling på.

Hvis du gerne vil have lavet et lækkert afslappet søskende portræt så kontakt mig endelig så finder vi en løsning der passer lige netop til jer.

Søskende portræt i Herning midtby

Søskende portræt i Herning midtby