Får du printet nogen af alle de billeder du går rundt og tager?

Hvis du ikke får printet så burde du gøre det og gerne i et stort format.

Jeg vil væde med at rigtig mange fotografer har det lige, som mig. Vi tager en hel masse billeder, men det er ikke ret mange der nogen sinde kommer ud på papir, lærred eller noget helt tredje og det er sgu synd.

Jeg slår mig selv oven i hovedet hver gang jeg får printet noget. Ikke fordi jeg har fået printet noget, men fordi jeg ikke gør det noget oftere. Det er så fedt at se sine billeder printet ud især hvis det er i lidt større format.

Print på en anderledes måde. Det sidste rigtig store print jeg har fået lavet, bare til mig selv, var et ferie billede til væggen inde i stuen. Jeg tænkte at den her gang skulle det være lidt anderledes og lidt federe.

Jeg bestilte derfor billedet på en aluminiums plade. Resultatet er super fedt og det er virkelig noget andet end både papir og lærreds print.

 

50x75cm fotoprint på aluminium

50x75cm fotoprint på aluminium

 

50x75cm fotoprint på aluminium - Closeup

50x75cm fotoprint på aluminium – Closeup

 

Jeg kan meget varmt anbefale at få printet billeder direkte på en aluminiums plade. Det giver en super fed effekt og er noget helt andet at se på.

Hvorfor er det vigtigt at printe sine billeder?

Det er vigtigt at du får printet dine billeder og hænger dem op. Det er vigtigt fordi det vil give dig en glæde, hvergang du ser billedet på væggen i kontoret, stuen, gangen eller på bagsiden af lukoms døren.

Du tager billeder fordi du elsker at fotografere, men hvorfor så ikke nyde resultatet af alt dit arbejde. Hvorfor skulle din familie, kæreste, elsker og venner ikke nyde godt at din kunst?

Del dit arbejde, din glæde og din passion og jeg er sikker på du vil få endnu mere ud af den.

Skriv herunder hvad det sidste du har printet er og hvordan det er lavet….