Snarky Puppy er et efterhånden meget kendt band inden for deres genre. Normalt spiller de store stadion koncerter for mange tusinde mennesker. Derfor var det også en lidt speciel oplevelse det relativt lille spillested, i Herning, Fermaten kunne byde på.

Her snakker vi musik til alle nørderne. Der var ingen tvivl om at der var tale om et publikum som kendte Snarky Puppy og ikke mindst deres musik. Ikke kun Hernings musik nørder var mødt op, men også folk langvejs fra nød en super Snarky Puppy koncert.

Som fotograf er jeg jo til koncert for at lave billeder og egentlig ikke for musikkens skyld. Jeg skal også ærligt indrømme at jeg nok ikke er helt musik nørd nok til at have et stort kendskab til Snarky Puppy. Dog var det meget svært for ikke at sige umuligt ikke at blive grebet lidt af stemningen og musikken. Når Snarky Puppy trykker den af med deres hav af instrumenter var det umuligt ikke at rocke lidt med.

Jeg var der som sagt for at lave billeder. Det var ikke specielt nemt i et pakket Fermaten hvor hegnet foran scenen ikke gav plads til fotografer.  Alli

gevel kom jeg fra Snarky Puppy’s Herning optrædelse med en håndfuld billeder som jeg gerne vil dele med dig lige her.

Snarky Puppy koncert billeder fra Fermaten i Herning