Så går turen meget snart imod bøgeskoven og Smukfest, bedre kendt som Skanderborg Festival. Jeg er ved at have været på festivallen i en del år efterhånden. Det betyder dog ikke at man kan tage den på rutinen. I de sidste år har festivalen nemlig ændret sig en del.

Smukfest - Skanderborg Festival 2013

Smukfest – Skanderborg Festival 2013

Parkering er flyttet, indgang er flyttet, bagområder lavet om og igen i år er min base flyttet til et nyt sted. Det er 4 gang jeg har flyttet base og det må være noget nær en rekord.

Hvis du ikke har fulgt med her på bloggen tænker du måske, hvorfor skriver han om festival? Vi er da ligeglad med han skal ud og fulde sig….. Eller også har du gættet at det ikke bliver en fulde tur jeg skal på, bevars en øl eller to skal der til, men primært bliver det arbejde.

Smukfest - super stemning på camping området

Smukfest – super stemning på camping området

Jeg skal igen i år tage en masse billeder og holde lidt styr på de fotografer som skal dække hele festivallen. Jeg er sikker på det igen i år nok skal blive en stor fornøjelse.

Har du spørgsmål???

Ja kort sagt, har du nogen spørgsmål i forhold til det at fotografere på en festival? Der er ingen dumme spørgsmål så hvis der er noget du går og tænker over så smid en kommentar 🙂

Fest og stemning på Smukfest camping

Fest og stemning på Smukfest camping

Kom med til festival

Ja jeg kan desværre ikke invitere dig med i den virkelige verden. Jeg vil dog gøre hvad jeg kan for at du kan være lidt med her i cyberspace.

Jeg vil gøre hvad jeg kan for at være aktiv her på bloggen under festivallen, men det går jo stærkt så jeg kan ikke love at jeg når en hel masse.

Det kan derfor være en rigtig god ide at følge med på facebook hvor du selvfølgelig også er velkommen til at komme med spørgsmål 🙂

Kato koncert til Smukfest på Bøgescenen

Kato koncert til Smukfest på Bøgescenen