En af Skanderborg Festivals absolut mest travle mænd er chefen for det hele Claus Visby. Under festivallen har han mindst tusind ting han gerne skal deltage i på samme tid. Alligevel er han utroligt flink og nærværende når man tager en snak med ham.

En af de mange opgaver i dag bestod i et interview med Claus til det skulle der både laves video og et billede. Jeg drog af sted til mødet sammen med en journalist og en video fotograf.

Så skete det igen…..

Vi lagde ud med video interviewet og gik derefter videre til det almindelige interview som bliver til en skrevet artikel.

Den sidste del af snakken var med både Claus Visby og Henrik Poulsen fra DR’s P3. Claus er som sagt en travl mand og inden vi var igennem alle spørgsmål var han nød til at løbe da han skulle til møde. Så sider man der som fotograf, jamen vi skal jo bruge et billede.

Det er desværre noget jeg syntes man ofte oplever som fotograf. Lige pludselig skal personen videre og billedet bliver en lille stress ting der lige hurtigt skal ordnes til sidst. Det er sjældent der er sat tid af til at arbejde med billedet og være lidt kreativ.

Det syntes jeg er rigtig synd da det jo selvfølgelig giver et mere spændende billede, men helt sikkert også vil give flere personer løst til at læse den pågældende artikel.

Claus var heldigvis klar på lige at bruge to minutter på vej mod hans møde så vi kunne få klaret portrættet. Når man nu er formand for en festival som Smukfest (Skanderborg Festival) så er det jo ikke første gange man er blevet fotograferet. Det typiske billede af Claus er den helt nemme med et uskarpt bøgetræ i baggrunden.

Det er selvfølgelig ok, men jeg syntes alligevel der skulle ske noget andet. Jeg havde heldigvis tænkt tanken allerede inden vi gik ind til interviewet så jeg vidste hvor det skulle foregå og havde en lille ide om hvordan.

Billedet er taget backstage på P3 scenen. Miljøet skulle gerne vise lidt om at det er en mand der har med musik at gøre. Derfor syntes jeg det var sjovt at vise ham med udstyret i baggrunden og på en helt anden måde en vi normalt ser ham.

 

Chef for Skanderborg Festival Claus Visby

Meget kort tid…

Som chef for Skanderborg Festival er man som sagt en travl mand. Jeg nåede ikke ret mange billeder af Claus og hvis jeg kigger på min exif data så er der fra første til sidste billede gået 2 min og 21 sekunder. Det er ikke lang tid til at rode med indstillinger og det er i sådan en situation man er rigtig glad for at kende sit kamera 🙂