Jeg skrev i går at dagens billede ville blive noget helt andet end hvad vi har set de sidste dage. Det var som du kan se nedenfor ikke tomme ord 🙂

Jeg var for lidt tid siden hyret ud til en julefrokost i en institution. De havde et tema som hed superhelte og superskurke – det blev dog hurtigt klart at det var meget frit fortolket, men det kan du se når der kommer flere billeder op 😉

Der skulle både laves billeder af folk enkeltvis samt de typiske gruppe billeder. Altid frygteligt at lave gruppebilleder syntes jeg. Bøvlet med plads og der er altid en som kigger væk eller blinker. Det hele gik dog super fint og jeg fik nogle fede billeder i kassen trods meget trang plads.

Inden jul skal jeg nok smide nogle flere billeder fra dagen op, samt lave en lys tutorial og forklare lidt om hvordan billederne er lavet.

The Riddler - Portræt

The Riddler – Portræt

Billedet er skudt med et Canon EOS 1Ds Mark III og Canon 24-70L F2.8 @ 51mm

Lukketid: 1/125 sek.
Blænde: F11
ISO: 100

Tak for dagens kig og husk og kig ind imorgen.

Den lille “syntes godt om” knap er hvor den plejer og jeg sætter stor pris på at i deler mit arbejde 🙂