Ja jeg mener det faktisk… læs en bog omkring foto. Tag på biblioteket i dag og lån en bog om foto. Det koster ikke noget og der er ingen grund til ikke at gøre det. Det værste der kan ske er at du lærer noget af det. Jeg har selv læst rigtig mange bøger om foto og har lært rigtig meget den vej.

Der findes bøger om alle tænkelige emner både tekniske og kunstneriske. Du kan også kaste dig over portræt bøger af nogen af de store fotografer hvor der også er meget at lære.

Når du besøger biblioteket finder du sikkert også ud af at det langt fra er alt de har. Hvis der er en bog som du finder spændende jamen så gå på nettet og få den købt hjem. Jeg kan anbefale at kigge forbi eksempelvis amazon.co.uk som gerne sender til Danmark. De er ofte også meget billigere end hvis du går i en dansk boghandel eller webside.

Hvilke bøger du vil læse kommer selvfølgelig meget an på dit interesse område. Her er et par af dem jeg har købt hjem.

Bøger

Som du kan se er det lidt forskelligt. Der er to Joe McNally bøger – ikke nok med han tager fantastisk gode billeder han skriver også godt og det er bøger jeg varmt kan anbefale.

Så mit råd er få fat i nogle bøger om fotografi og læs dem. Bare det at få noget på papir i stedet for at side med det på skærmen kan hjælpe meget. Du har ro på en anden måde og har ikke forstyrrende elementer.

Smut på biblioteket allerede i dag og se hvad de har og lån minimum 3 bøger gerne nogen der har forskellige vinkler på fotografi.