2022 blev året hvor vi endelig fik gang i festivalerne igen efter corona bølgen. Jeg skal være den første til at indrømme at jeg har savnet live musik og især festival de sidste par år.

For mig er det Smukfest, også kendt som Skanderborg festival, der trækker. Jeg er kommet der igennem mange år. Mange af dem som fotograf og i år var jeg også på plads under bøgetræerne til Smukfest.

Et af de helt store trækplastre i år var uden tvivl det internationale hovednavn Justin Bieber. Han var på plakaten allerede onsdag hvor festivalen starter.

Jeg har igennem årene fotograferet rigtig mange koncerter og jeg havde også kameraet klar da Justin gik på scenen. Mit fokus var dog lidt anderledes og drejede sig lige så meget om at fange stemningen med publikum. Hvilket nok var meget heldigt da Bieber, som flere andre store kunstnere fjollet nok ikke vil have fotografer foran scenen.

Her er lidt billeder fra koncerten, som for mig ikke vil blive husket som en af de bedste i skoven. Jeg har oplevet kunstnere som gav et bedre show og kom med meget mere energi, så var lidt skuffet over Justin Bieber, men derfor skal i ikke snydes for lidt billeder.

Justin Bieber - Smukfest - 2022