Så er det vist blevet tid til at fortælle lidt om hvad jeg går og laver i mit virke som fotograf. Jeg har ikke været så god til at få bloggen opdateret, men nu giver vi det lige et skud igen 🙂

Uge 32 byder for omkring 55.000 mennesker på Smukfest i Skanderborg også kendt som Skanderborg Festival. Jeg var en af de mange som tog på en forlænget skovtur og havde i øvrigt nogle gode dage, til trods for det lidt både vejr.

De næste dage vil jeg prøve og dele lidt små historier og nogle billeder fra noget af det jeg har gået og fotograferet til festivalen. I år har den nemlig ikke stået så meget på koncerter, men derimod lidt andre ting.

Gin – Rom – Øl – Rose – Whiskey – Champagne smagning

Vi starter ud med at smage på lidt af de våde varer. I forbindelse med festivalen havde man mulighed for at købe en billet til forskellige smagninger. Her fik man lov at smage lidt forskelligt og ikke mindst fik man noget god viden fra nogen der virkelig vidste hvad de snakkede om. Her kunne du få svar på hvad der gør en IPA til en IPA og hvor den kom fra eller hvilket fad en Whiskey skal ligge på i forhold til en Rom. Eller ved du hvad der egentlig er i de forskellige typer af Gin?

Dette fine setup skulle selvfølgelig foreviges og afsted røg jeg som fotograf. Her er lidt af de billeder der kom ud af de forskellige smagninger.

Det var første omgang fra Smukfest 2019, men hold øje med bloggen for der vil komme mere 🙂

Har du et arrangement hvor du skal bruge en fotograf så tag endelig fat i mig. Gode billeder fra events er en rigtig god måde at forlænge levetiden af dit arrangement.