Jeg har skrevet lidt om min fine oplevelse i forbindelse med EM i svømning 2013, som blev afholdt i Jyske Bank Boxen i Herning.

Sidst jeg skrev delte jeg en lille stribe billeder, men det er vist på tide at jeg for delt nogle flere med jer. Så i den her omgang kommer der en lang stribe af de billeder jeg som fotograf fik taget til EM i svømning 2013.

Billederne er i langt de fleste tilfælde taget med et Nikon D4 og Nikon 500mm F4. En stor tak til Nikon for lån af det fantastiske kamera, jeg ser frem til at test køre et D4s når i for smidt det på markedet……

I øjeblikket er Boxen i Herning ramme om håndbold EM, denne gang er jeg desværre ikke på plads med kameraet. Jeg har dog et indtryk af at Herning virkelig har en super fed ramme til sports events. Så vi ser forhåbentlig mange flere fede events i Boxen i Herning.