Som skrevet i går befinder jeg mig i øjeblikket på Skanderborg festival. Jeg er her for at lave billeder, men selvfølgelig også høre en masse musik.

I går aftes stod den på lidt musik og det store kamera var pakket væk. Stemningen var dog super god og jeg snuppede et hurtigt billede med min telefon.

Som Chase Jarvis siger det bedste kamera er det du har med dig. Normalt er dårlige lysforhold jo ikke lige stedet for mobil kameraer. Jeg blev dog alligevel meget positivt overrasket. Billede kvaliteten var slet ikke så ringe som man kunne have frygtet. Det er selvfølgelig lidt held, men viser også at vi kan komme langt selv med små kameraer.

Billedet er på ingen måde et kunstværk, men viser alligevel en den super fede stemning der var på P3 scenen. Det var dagens sidste koncert og stemningen blev leveret af Den Gale Pose med Jokeren i front.

Skanderborg koncert med Den Gale Pose