Det går stærkt når man er på festival så meget er sikkert. Man syntes lige man er stået op og gået i gang med arbejdet også er det allerede tid til aftensmad.

I går viste jeg et lille billede af vores lille redaktions vogn. Nu er det jo ikke alle der er så priviligeret at have deres egen vogn.

Journalister som kommer fra forskellige medier bruger festivallens presse område. Området er super hyggeligt og der er en god service.

Trådløs internet er en selvfølge nu om dage og der er drikkevarer og mulighed for at købe en sandwich så man ikke skal sulte.

Hvordan sådan et område ser ud skal i selvfølgelig ikke snydes for. Jeg tog kameraet i hånden og skød en lille stribe billeder der viser området samt en stribe selvfølgelig meget hårdt arbejdende fotografer i fuld gang med at fotografere Hej Matematik.

Hej Matematik

Hej Matematik

You know the drill read the rest 🙂

Indgangen til presse området

Indgangen til presse området

Hvorfor indgangen skal være et sne landskab kan jeg ikke svare på, men det er heldigvis ikke koldt.

Opslag - fotograf lister & info

Opslag – fotograf lister & info

Væggen lige ved indgangen indeholder diverse opslag og informationer. Det er også her fotograferne skriver deres navne på lister for at komme i fotograven til de forskellige koncerter.

Presse telt komplet med bar

Presse telt komplet med bar

Baren i selve presse teltet servere sodavand, øl, kaffe, te osv. Teltet er også stedet hvor det daglige pressemøde afholdes.

Udendørs område

Udendørs område

Bag teltet er der et hyggeligt lille udendørs område med borde og stole. Det siges også at toiletterne i presse området er de bedste på festivallen.

Sofa hjørnet

Sofa hjørnet

Der er selvfølgelig også et sted at søge ly hvis det mod forventning skulle dryppe lidt.

Sofa afslapning med NPS

Sofa afslapning med NPS

Nikon er tilstede under festivallen med deres NPS. Det giver mulighed for rensning af kamera og lån af udstyr… Canon hvor er i ?????

Ligge stole & toilet kø

Ligge stole & toilet kø

Ligge stolene er et dejligt sted at side men det er pokkers svært at komme op igen 🙂 Det lille rød/hvid stribede “telt” er hvor toiletterne gemmes.

Hårdt arbejdende fotografer

Hårdt arbejdende fotografer

Der kan godt være lidt ventetid fra man ankommer til fotograven til koncerten rent faktisk starter.

Der skydes løs

Der skydes løs

Hej Matematik på scenen

Hej Matematik på scenen

Klik Klik Klik

Klik Klik Klik

Typisk har man lov at fotografere under de 3 første nummerer. Det betyder at alt ting skal gå rigtig stærkt. Der bliver fyret rigtig mange billeder af under sådan en koncert.

Typisk skal man nå close-up, hvidvinkel af hele scenen og publikum. Musikkere står jo sjældent specielt stille så det er bare med at fyre løs og ramme de gode øjeblikke.

Det var et lille indblik i hvor pressen holder til samt en flok fotografer på arbejde.

Har du nogen spørgsmål eller noget du gerne vil se et lille billede af så skriv endelig så skal jeg gøre hvad jeg kan 🙂