Nogen gange er det ikke altid den mest oplagte location der giver de gode bryllupsbilleder. Sidst jeg var ude og lave bryllupsbilleder, for et par i Herning, stilede vi mod et grønt område. På vejen fra parkering kom vi forbi en bygning med nogle sjove glas elementer.

Som bryllupsfotograf er jeg altid på jagt efter det der lidt ekstra. Her var helt sikkert en mulighed for at lave et lidt anderledes bryllupsbillede. Jeg fik banket på et vindue og snakket mig til at kunne stille en flash indenfor.

Parret blev guidet på plads og jeg fik klemt mig indimellem to skraldespande – man må jo ofre sig for det gode billede.

Resultatet er både jeg og brudeparret heldigvis rigtig glade ved.

Bryllupsbilleder fra Herning

Bryllupsbillede fra Herning

Mangler du en bryllupsfotograf der tilpasser sig dine ønsker og på den måde foreviger de bryllupsbilleder du drømmer om?

Så tag endelig fat i mig så tager vi en snak om hvordan jeg, som bryllupsfotograf, kan være med til at forevige din dag.