Den anden dag udløb tiden for at deltage i konkurrencen til World Wide Photo Walk. Der er blevet uploadet en stribe super gode billeder.

Jeg har haft den hårde, men spændende opgave at finde en vinder. Det arbejde er nu overstået.

Læs videre og se de tre runner ups og selvfølgelig vinderen…

Først de tre som var lige ved og næsten. De kommer i vilkårlig rækkefølge.

Bowler - af Anders Dalsgaard

Bowler – af Anders Dalsgaard

Et dejligt portræt der passer rigtig godt i sort/hvid. Personen er fanget med et glimt i øjet og skævt lille smil. Anders har fået lavet en rigtig flot konvertering, som bidrager til stemningen om en tid der er forsvundet. Var vi ikke bare alle mere civiliserede da vi gik med bowler hat?

Af Peter Skjold Petersen

Af Peter Skjold Petersen

Peter har fanget et rigtig godt portræt. Jeg er glad for at billedet er holdt i farver, da farve paletten er rigtig godt kontrolleret og er med til at give en god stemning.
Billedet viser tydeligt hvor godt lyset fra et vindue kan være. Jeg for en fornemmelse af at han kigger ud af vinduet og måske ser noget han ikke er helt tilfreds med.
Hvad er der er sket derude og hvorfor står han med armene overkors og det ansigts udtryk?

Workshop - af Søren Faurby

Workshop – af Søren Faurby

Søren har fanget en super stemning i smedens værksted. Lyset er rigtig flot og er med til at give en god dybde i lokalet. Ambolten efterlader ingen i tvivl om hvis værksted vi kigger ind i. De mange deltaljer og flotte konvertering gør billedet spændende at kigge på.

Vinder

Så er det tid til at afslører vinderen. Der var mange gode billeder i konkurrencen, men vinderen stod klart og tydeligt ud og jeg var på ingen måde i tvivl.

Foto Maria Randima

Af Maria Randima

Vinder billedet er taget af Maria Randima. Turen foregik i Den Gamle By og Maria formår med hendes billede at bringe os tilbage i tiden.

Billedet oser af atmosfære og ligner et klassisk maleri. Stemningen af en forsvunden tid skinner igennem og Maria har fanget “modellen” på det helt rigtige tidspunkt.

Stedet, lyset, “modellen” og stemningen går op i en højere enhed og skaber et rigtig flot billede, der giver en følelsen af at kigge ind i et køkken, som det var for mange år siden.

En STOR hånd til Maria.

Hun vinder bogen Light it, Shoot it, Retouch it  af Scott Kelby. Samtidig går hun videre til den internationale konkurrence hvor der er meget store præmier at kæmpe om.

Jeg ønsker Maria held og lykke og tror på at hun har gode muligheder.

Billedet skulle også gerne være i Jyllands Posten Århus i dag onsdag 12/10-11 så der er lidt gratis reklame også 🙂

Se alle de deltagende billeder her

Se mange flere flotte billeder fra dagen i Den Gamle By

Husk at følge mig på facebook og google+ så du bliver holdt opdateret om nyt på bloggen.