Ja velkommen til. Skoven er nu for alvor åbnet og de første koncerter er afholdt.

Walther

Jeg er igen i år på plads i skoven for at lave billeder af hele herligheden. Så i de kommende dage vil der nok komme lidt billeder her på bloggen. Jeg skal prøve og ligge billeder op både fra koncerter, områder og nogen af de små opgaver jeg løber rundt og laver.

Der er sket lidt nyt i skoven i år da der er kommet en helt ny indgang til pladsen. Der er også lavet lidt om i vores bag områder med et par nye veje, men det er til at finde rundt i.

En ting har ikke ændret sig siden sidste år og det er den triste redaktions vogn komplet med gammel sofa.

Redaktions vogn

Det er ikke de store fine forhold, men det er et sted hvor vi kan arbejde og have vores ting stående i fred.

Spørgsmål, input og requests…

Har du spørgsmål til noget af det jeg går og laver her på festivallen eller hvordan det fungerer så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg er også åben for requests hvis der er noget i gerne vil se billeder af eller have jeg undersøger nærmere.