Lad mig starte med at sige at jeg på ingen måde er religiøs. Jeg er dog af den opfattelse at religion er utroligt vigtig for rigtig mange mennesker, hvilket jeg har en stor forståelse for lige meget hvilken religion de tilhører.

Fortvivl nu ikke denne post skal ikke handle om religion, men derimod kreativitet. Jeg ser mig selv som rimelig kreativ, men der er også personer som bare har uendelige mængder af kreativitet gemt i sig.

Den slags personer og deres arbejder finder jeg enormt imponerende og inspirerende. En af de mest kreative fotograf jeg kender til er Jeremy Cowart.

Det er dog ikke kun med kameraet han kan skabe “kunst”. Videoen herunder viser hans proces ved skabelsen af et portræt af Jesus.

Super inspirerende at se folk skabe noget fra bunden og resultatet er også imponerende.