Som lovet kommer der i dag et lille lys tutorial. På billedet finder vi igen den skønne model Matilde fra Unique models i Århus. Makeupen er som på de andre skud lagt af Eva Haxholm.

Til billedet her er lyset meget simpelt så kig med og se hvordan du nemt kan lave lys som dette…

Mode - Portræt - Location

Mode – Portræt – Location

Som sagt så er lyset i billedet her super simpelt og kræver stort set ikke noget udstyr. Hvis du kigger lidt på søen bag Matilde kan du se at det var en typisk dansk efterårs dag. Det betyder gråt og overskyet, hvilket betyder dejlig blødt lys.

For at give kontrast, lysne billedet og de bløde skygger,  har jeg brugt en reflektor. Den er placeret meget tæt på Matilde på hendes højre side.

Lys diagram - setup - mode - portræt - on location

Lys diagram – setup – mode – portræt – on location

Som du kan se er der tale om et super simpelt setup. Så når vejret er gråt er det bare med at udnytte den kæmpe softbox du har på himlen over dig.

En reflektor behøver ikke at være vildt dyr og er en ting som du bør have i dit arsenal af udstyr. Til billedet her har jeg brugt følgende reflektor fra fotoimport.dk

Billedet er skudt med et Canon EOS 1Ds Mark III og Canon 70-200L F2.8 IS @ 130mm

Lukketid: 1/160 sek.
Blænde: F2.8
ISO: 400

Tak fordi du kigger med på mine billeder. Smid meget gerne en kommentar hvis du kan bruge hvad du finder her. Husk også og del siden på Facebook så andre kan få glæde af den.

Hvis du vil følge Theis Poulsen Photography på Facebook så er det bare at klikke like 🙂

Imorgen skifter vi totalt billede stil så HUSK og kig ind – du kan selvfølgelig se når der sker nyt på Facebook 🙂