Så er det igen blevet tid til at tage et kig på hvordan et billeder er opbygget, eller faktisk to denne gang. Billederne er taget for Pieces som er et dansk mode firma der laver accessories. Der er denne gang brugt fire lamper og billederne er skudt på en hvid papir baggrund.

Lys tutorial - Lea

Lys tutorial – Lea

Lys tutorial - Lea

Lys tutorial – Lea

Her er et diagram over hvordan lyset er opstillet.

Lys tutorial - Lea - Lys setup

Lys tutorial – Lea – Lys setup

Som det kan ses er der brugt to lamper på baggrunden. Lamperne er Elinchrom RX600 med en lille standard reflektor. De er indstillet på 5.5 for at give godt med lys og lidt glow fra baggrunden.

Hovede lyset på den smukke model Lea er en almindelig softbox. Jeg har pillet det yderste lag af softboxen så der kun er den inderste diffusion tilbage. Det gør lyset lidt hårdere og giver mere kant. Til højre er en kæmpe Elinchrom octa bank den er drejet godt til siden. En teknik ofte kaldet feathering. Det betyder egentlig bare at jeg kun bruger kanten af lyset, som er ekstra blødt. Denne lampe fungere som opblødning.

Hovede og opblødnings lyset kommer fra to Elinchrom Digital SE hoveder som kører på en 2400 pack.
Billederne er skudt med Canon EOS 1Ds Mark III og Canon EF 24-70L @ 57mm og 58mm.

Lukketid: 1/160 sek.
Blænde: F16
ISO: 100

Spørgsmål og kommentarer er selvfølgelig som altid meget velkommen. Kunne du bruge dette så del det med de venner og bekendte via social ikonerne neden for.