Du kender ham sikkert allerede Joey Lawrence. Han er en ung hot shot fotograf fra USA. Han har fotograferet de helt store som f.eks. 50 Cent, Jonas Brothers, Panic at the Disco og ikke mindst de officielle posters til Twillight.

Joey Lawrence with the Mentawai

Joey Lawrence with the Mentawai

Joey har dog er dog også en berejst ung herrer og er også kendt for hans rejse i Abyssinia (Etiopien). “Travel Light” – er ikke noget Joey kender til og han slæbte både hasselblad og Profoto med på turen og billederne taler for sig selv.

En tur er dog sjældent nok når man først er bidt af at rejse og Joey har været afsted igen og besøgt Mentawai folket i den Indonesiske regnskov. Igen har det helt store udstyr været med på turen og igen er billederne ikke mindre end fantastiske.

Med på turen til Indonesien var også en video fotograf. Videoen der viser Joey arbejde samt fortæller om en spændende kultur som desværre formodentlig snart er væk, er nu online.

Se hvordan det ser ud når man slæber Profoto & Hasselblad med ind i en regnskov hvor der er vand og mudder over alt. Gode billeder kræver man ofre sig og det må siges at være modigt at stå i vand til halsen i en flod og skyde med et Hasselblad der ikke lige frem er vand glad 🙂

Tag et kig her:

Du kan læse mere om Joey’s tur ved at besøge hans blog her.

Kig også forbi hans hjemmeside og find gallerierne fra turen under personal.