Fotograf til dit bryllup

Sommeren er over os, og som fotograf er det sæson for bryllupsfotografering. Vi har rigtig mange skønne bryllupper i Herning og omegn og jeg er så heldig at få lov at forevige nogen af dem. Her i weekenden havde jeg fornøjelsen af at fotografere et bryllup i Videbæk lidt fra Herning. Som fotograf giver det mig mange gode oplevelser og man kan kun blive glad af at se alle de galde mennesker til et bryllup.

Du kan nå det endnu…..  skal du giftes i år så er der stadig plads i kalenderen på nogen lørdage. Så skynd dig og besøg min Bryllupsfotograf hjemmeside

Bryllups fotograf i Herning

Bryllups fotograf i Herning

Bryllups fotograf i Herning

Bryllups fotograf i Herning

Bryllups fotograf i Herning

Bryllups fotograf i Herning

Fotograf til forlovelsen

Du har også mulighed for at få mig med som fotograf helt fra forlovelsen. Vil du overraske kærsten så har du mulighed for at få det foreviget og kombineret med en billedeserie. Billederne kan evt. bruges i forbindelse med “save the date” eller indbydelse. Det er ofte også en stor fordel i forhold til selve bryllupsfotograferingen. Det betyder at i har stået foran kameraet før og at vi allerede kender hinanden og situationen lidt.  Alt dette gør det nemmere og slappe af og gør det muligt for mig, som fotograf at få endnu bedre billeder.

Tag endelig kontakt så finder vi ud af noget 🙂