Nogen af jer kender måske allerede min veninde Anja, som også er en del af Fotomalia. Hun kører lande og riger rundt i Hugo, som er både arbejdsplads og hjem for hende.

Anja er grafikker og stor foto entusiast. Normalt er hun kratlusker og fotograferer i naturen. Dyr og landskaber er helt klart hendes primære fokus område. Den anden dag lokkede jeg hende med på en rundtur i Aarhus. Her var opgaven at skyde street foto. At blive udfordret i at kigge efter farver, linjer, kontrast, spejlinger og meget mere.

I forbindelse med gå turen lånte Anja mit Fuji X-T3 med min trofaste 35mm F1.4 – den combo er min klart mest brugte til street foto.

Hvis i kigger forbi Anjas blog kan i læse lidt fra hendes side og se hendes billeder fra turen.

Street foto galleri med mine billeder fra gåturen. I denne omgang taget med mit Nikon Z6 og Sigma ART 50 mm