Det er mørke tider i verden, og vi tager afstand. Jeg kæmper helt klart selv med denne udfordring. Det er ikke sjovt at være et lille en mands firma når verden går i stå.

Jeg forsøger at se det fra den lyse side og håber at der kommer gang i hjulene igen. Det kan dog være rigtig svært og alt det her med social distance er ikke nemt. Jeg har svært ved at finde motivationen og det kræver virkelig at man tager sig sammen for at gøre noget.

Alligevel er det så pokkers vigtigt at vi kæmper videre og passer på hinanden. Vi skal huske at i mørket vil der altid være lys, hvis vi husker og tænde det. Det kan måske lyde fjollet, men lige i tiden kræver det faktisk en stor indsats at tænde lyset. Komme op af sofaen, gøre noget, motionere, spise ordenligt, skabe noget og gøre noget der kan give et smil på læben hos dig selv.

Kæmp for dig selv, kæmp for vores samfund, støt de lokale virksomheder så de også er der når lyset er tændt og vi er på den anden side. Husk også og ringe til din fotograf og book ham til en masse billeder 😉

Social distancing