For ikke så længe siden blev der afholdt et stort foto arrangement (Gulf Photo Plus)  i Dubai. Det forløb over flere dage og havde nogen af verdens bedste fotografer som undervisere. Listen indholdt navne som David (strobist) Hobby, Joe McNally, Joey L, og Zack Zarias. Alle store navne og super dygtige fotografer.

Lidt sjov skulle der til og arrangørerne havde lavet en lille konkurrence. Den skulle stå imellem 3 af før nævnte fotografer.

Zack Zarias vs. Joey L vs. David Hobby

Zack Zarias vs. Joey L vs. David Hobby

De tre fotografer fik at vide at de ville få en model at fotografere på scenen foran et publikum. De ville så have 25 minutter til at fotografere og redigere og til sidst vise et færdigt resultat.

Der var dog en lille overraskelse… da de kommer ind i lokalet er der ikke en men to modeller. Desuden havde en eller anden været skør nok til at bede Joe McNally om at kommentere på det hele.

David og Zack fik begge lavet et par fine billeder efter lidt bestikkelse og nervøse sætninger. Joey L lavede et lille stunt og tog lidt pis på det hele. Jeg vil ikke røbe hvad han gjorde det kan du selv se i videoen lige her.

https://vimeo.com/10518603