Fotograf i et væld af sommerhuse og ferieglæde

Sommerhus fotografering

Skal i have foreviget sommerhuset til udlejning eller salg? Så lad mig være fotografen. Det er utrolig vigtigt at have gode billeder af huset, da det vil være jeres primære salgsmateriale. Kvaliteten af billederne er ikke ligegyldig, små detaljer, vinkler mm. vil påvirke underbevidstheden og kan være altafgørende, for at skabe blikfang og dermed den så vigtige første interesse.

Jeg har, som fotograf, en stor erfaring i det at skabe et godt billede. Jeg har fotograferet mere end 1000 sommerhuse og har derfor øje for de rigtig vinkler. Det betyder noget, at der lige bliver flyttet lidt på en stol, tændt et stearinlys og at der er rigtig ild i brændeovnen.

Så skal i have fotograferet sommerhuset eller huset, så tag fat i mig, så vi kan få taget de helt rigtige billeder af jeres hus.

Gode billeder sælger!

Livsstils- og reklame fotograf

Turistforeninger, sommerhusudlejere, turistattraktioner og ja, helt sikkert mange flere, har brug for billedmateriale, på højt niveau.
I dag er vi storforbrugere af visuelle medier. Det gælder selvfølgelig tryk, men i høj grad også online. Her er kravet, til nyt opdateret og autentiskt materiale blevet  utroligt højt. Det bliver altså sværere og sværere at slippe afsted med billige stock fotos.

Du har brug for en dygtig fotograf, som kan tage en snak, om lige netop dine behov. Sådan fanges det helt rigtige billede med den rette stemning, der giver folk lyst til selv at ville opleve det.

Vil du vise hvorfor, lige netop, din del af Danmark er så lækker og uimodståelig, tag fat i mig og lad os sammen finde løsningen til dig.

Drone fotograf

Dronen er et nyt værktøj i min fotografiske værktøjskasse. Den gør det muligt at give en helt ny vinkel på verden. I gamle dage krævede det fly eller helikopter at fotografere oppefra, nu kan det hele klares meget billigere og hurtigere.

Fotografering af sommerhuse og natur er bare nogle af de muligheder dronen giver. Når vi kommer op i højden bliver afstanden til stranden meget mere tydelig. Vi kan vise vand så kunden eller lejeren nemt kan se at vi er tæt på hav og natur. Det giver et fantastisk overblik over områder og kan bruges til både kort og salgsmateriale.

Foto fra drone er også en super god ting på de sociale medier, som i dag er så vigtige. Der er mange muligheder for at udnytte både billeder, video, panoramaer og 360 graders billeder på f.eks. jeres Facebook side.

Drone fotografering er dog ikke nemt da der er rigtig mange regler, love og sikkerhedsforanstaltninger at holde styr på. Derfor er det vigtigt at man for en professionel til at klare arbejdet. Jeg har mange års erfaring med både drone og fotografering, så tag fat i mig og lad os lave nogle drone billeder til dig.

Mvh fotograf i Herning Theis Poulsen

Theis Poulsen
Theis PoulsenFotograf i Herning
E-Mail: theis@theis.dk
Tlf.: 26 82 80 96

Ferie stemnings billeder

Sommerhus billeder