Nu tænker du sikkert er det blevet til en træls politisk blog som skal ævle og kævle om venstre, konservative, social demokrater osv. Svaret er heldigvis nej 🙂 Det betyder dog ikke at du ikke skal overveje noget out sourcing.

De fleste fotografer tager billeder fordi de elsker det. Desværre er der en ting som følger med den digitale tidsalder som vi nu befinder os i, post processing. Jeg vil dog anbefale at du overvejer hvad du selv har lyst til at lave af din efterbehandling.

Jeg har det selv sådan at nogle ting er sjove at lege med og andre er bare død kedelige. Det har fået mig til at overveje hvad jeg kan gøre for at det hele bliver lidt sjovere. Bonussen er så også at spare en masse tid da det selvfølgelig er den trælse og langsommelige del jeg vil sende ud af huset.

At sende ting ud af huset har selvfølgelig den ulempe at det koster penge. Det vil måske stoppe nogen, men tænk lige lidt over hvad din egen tid er værd. Hvis du skal bruge en selection på et billede hvilket man jo ofte skal, kan det gøres meget billigt.

Fritlægning

Fritlægning

Jeg har selv brugt det flere gange og priserne starter meget langt nede. En simpel selection koster helt ned til 18 kr. Jeg ved ikke med dig, men jeg vil ikke arbejde ret lang tid for 18 kr.

Næste gang du står og skal have noget fritlagt så overvej lige om det ikke var smartere at out source 🙂

Jeg har selv brugt to forskellige firmaer som begge har løst opgaven til punkt og prikke.

https://www.lazymask.dk
https://www.mindworkingasia.dk

Har du super travlt eller ikke selv lyst til at efterbehandle dine billeder findes der også firmaer som har specialiseret sig i at lave billede behandlingen for dig. Prisen her skal du dog forvente er en del højere end for en fritlægning. Prisen afhænger selvfølgelig meget af hvad du skal have lavet.

Et eksempel på et dansk firma som laver dette er We Touch som er baseret i København.