Tirsdag startede DR K op med deres lille program serie med navnet “Årets Mesterfotograf”.

I programmet følger vi 5 fotografer, som ifølge programmet er unge talenter, der kæmper om at blive årets mesterfotograf. I værd udsendelse stilles fotograferne en opgave, som de skal løse hvorefter de bliver bedømt af et panel.

Den første udgave drejede sig om reportage billeder og har Martin Lehmann fra Politiken, som hoved dommer.

Årets Mesterfotograf DR K - del 1

Årets Mesterfotograf DR K – del 1

 

Fik du ikke set første udgave af programmet kan du se det her: Årets Mesterfotograf del1

 

Topmodel for fotografer

De fleste har nok set et afsnit eller to af Topmodel hvor den store modeljagt er igang. Ideen er god, men desværre går der mere TV produktion i den end modeljagt. Det kommer til at dreje sig om drama, tåre, skænderiger og divaer mere end modeller. Pigerne bliver type castet og udvalgt mere ud fra at skabe godt TV end deres muligheder som top modeller.

Det kan måske være lidt tidligt at dømme DR’s serie, men allerede nu tyder meget, i mine øjne, på at DR er røget lidt i samme fælde. Selvom der kun er vist et enkelt afsnit har man en fornemmelse af at der er en fotograf pr. type opgave.

Hvad tænker du ??

Når du har set udsendelsen vil jeg meget gerne høre din tanker om programmet. Er det et hit og finder vi Danmarks nye store fototalent, eller bliver programmet mere billig fotograf udgave af topmodel???