Ja man skulle næsten tro det var en værgekampagne til det amerikanske forsvar, men så slemt er det ikke.

I need you

I need you

Sagen er den at jeg på søndag den 31. oktober har en fashion shoot i samarbejde med en make-up artist/stylist og to Unique modeller. Temaet bliver efterårs mode og planen er at skyde udendørs. Mine tanker går på primært naturligt lys med nogle reflektorer i brug.

Det er forhåbentlig en dag hvor vi for lavet en masse fede billeder kassen. Nå nu til sagen…. jeg mangler to personer….

Assistent
Ja det første på min ønskeseddel er en assistent. Jeg mangler en som kan hjælpe med at slæbe lidt udstyr og ikke mindst holde en reflektor. Det vil selvfølgelig klart være en fordel hvis du har lidt erfaring med det, men al hjælp modtages 🙂

Videograf
Det er jo så morderne nu om dage at lave BTS (behind the scenes) videoer. Det vil jeg også meget gerne have lavet fra denne dag. Den anden person jeg søger er en som vil løbe rundt og dokumentere dagen med et video kamera.

Målet er at vise hvad der sker på dagen fra start til slut. Slut produktet en video som kan bruges på nettet hvor der selvfølgelig vil være mulighed for kreditering 🙂

Hjælp
Kan du hjælpe med noget af ovenstående så send mig endelig en mail eller smid en kommentar. Så jeg evt. kan byde dig velkommen til vores lille projekt 🙂

Spørgsmål
Er der spørgsmål så skyd endelig løs….