Overskriften lyder måske næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. I april måned har du mulighed for at deltage helt gratis i et webinar med både Joe McNally og Bille Frakes. For at det ikke skal være løgn er flere andre store navne også på vej.

Det er vores alle sammen’s stativ producent Manfrotto som arrangerer en stribe webinarer (et online seminar) ganske gratis.

Gratis undervisning med Joe McNally & Bill Frakes

Gratis undervisning med Joe McNally & Bill Frakes

Bill Frakes…

har blandt andet vundet The Pulitzer Prize og World Press Award. Han er en super super dygtig fotograf som på det seneste også er begyndt at arbejde meget med video. Han er også meget kendt for hans stærke dækning af Kentucky Derby hvor han bruger omkring 60 fjernstyrede kameraer. I hans webinar tager vi turen bag om produktionen af en musik video for det svenske band Backyard Babies.

Tjek hans hjemmesider her: Bill FrakesStraw hat visueals

Tilbage i januar var hans assistent Laura Heald gæste blogger hos Scott Kelby. Smut over forbi bloggen og læs – det er helt klart tiden værd.

Joe McNally…

ja han behøver vel næppe nogen introduktion. Joe McNally har i mange år skudt for alle de store magasiner i verden. Han kan blandet andet skrive National Geografic og Life på listen over magasiner. Han har i de seneste år arbejdet rigtig meget med speedlites og har sammen med David Hobby været en af de helt store på dette område. Hans webinar kommer til at handle om fotografi med kun en lys kilde. Hvis man kender lidt til Joe er der dog ingen tvivl om at han nok skal få nogle fortryllende billeder ud af noget så simpelt.

Smut forbi hans hjemmeside og se lidt af hvad han kan. Joe har “selvfølgelig” også en blog oppe. Den er helt sikkert værd at besøge og han skriver rigtig spændende så kig forbi – Joe McNally blog.

Sådan deltager du…

som sagt er det helt gratis at deltage. Det kræver dog du er klar ved computeren da det hele selvfølgelig foregår online.

Skynd dig over til Manfrotto’s Schoole of Xcellence side og tilmeld dig inden det er for sent.