Jeg har lavet denne blog da jeg gerne vil dele ud af de erfaringer jeg for igennem mit arbejde med fotografi. Indholdet vil derfor dreje som om foto, både hvad jeg selv går og laver samt hvad jeg finder på nettet som jeg gerne vil dele med dig som læser.

Lidt om mig skal der vel også til. Som du sikkert ved er sådan noget rigtig svært at skrive, men her har jeg gjort forsøget 🙂

Theis Poulsen

Theis Poulsen

Bag kameraet befinder sig en ung Herning-fotograf, der brænder for det at skabe et godt billede. Jeg har en seriøs, men også positiv og glad holdning til det at fotografere og lave billeder. Det kræver koncentration og seriøsitet, men også evnen til at skabe sig lidt tosset og have det sjovt med det.

Jeg har i mange år haft foto som interesse. I 2004 blev hobbyen dog en del mere seriøs da jeg investerede i et digital spejlreflekskamera. Det digitale univers var med til at øge interessen og sætte ekstra skub i min hobby. I løbet af få år gik fotografiet fra at være hobby til at blive noget jeg gerne ville leve af. 2007 blev året hvor det helt store skifte kom. Jeg gik fra at være ivrig amatør til at leve af at fotografere på fuldtid. Denne glæde har jeg stadig – og mine dage går med fotografering for tøjfirmaet Bestseller.

Gode billeder kommer ofte af at eksperimentere og derfor fotografere jeg også – for sjov – ved siden af mit arbejde. Det er ofte portrætter eller mode-lignende billeder, som jeg beskæftiger mig med. Fordelen ved disse projekter er, at man kan udvikle sig kreativt.

Musik har også altid været en stor del af mit liv. Det er derfor meget naturligt, at jeg har kombineret kærligheden til musikken og fotografiet. Det har resulteret i mange billeder fra koncerter og festivaler. Via den vej, har jeg også opdaget en kærlighed for fotojournalistikken, som jeg har fået tæt ind på livet gennem et samarbejde med Skanderborg Festival.

Gennem de sidste år er mine billeder brugt mange forskellige steder som f.eks.: Woman, Morgenavisen Jyllands-Posten, Costume, PC Player, Horsens Folkeblad, Smuk Fest, Otto Brandenbourg DVD, tv-stationen Kanal 4, Xplayn.com, Slap, Bit, NOA, Fermaten, Nephew, DAD, Herning Rocker, Bestseller, Pieces, Vero Moda, ONLY, m.fl.