F.A.Q i forbindelse med bryllupsfotografering

Hvad bruger du af udstyr?

Jeg bruger igennem hele processen top professionelt udstyr. Dette gør jeg primært for at være sikker på en stabil drift af mit udstyr. Jeg har selvfølgelig altid backup udstyr med så hvis det utænkelige skulle ske at noget går i stykker, så glipper i ikke dagen.

Dette ligger mig meget på sinde da jeres dag ikke kan gøres om. Derfor er det super vigtigt at have det ekstra udstyr.

Kameraet jeg bruger optager til to hukommelseskort og jeg har derfor en backup i det øjeblik billedet bliver taget. Når fotografering er slut følger en stram backup procedure som er med til at sikre jeres billeder ikke forsvinder.

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Det afhænger selvfølgelig rigtig meget af lige netop jeres ønsker og hvor i verden jeres bryllup skal holdes.

Kontakt mig endelig også tager vi en snak om hvad jeres dag vil koste. Som finger regel vil bryllup ligge fra 12.000,- og rådhus fra omkring 6.000,-

Som sagt tag endelig kontakt til mig så finder vi ud af den rigtige løsning på lige netop jeres dag.

Hvor længe er du med?

Jeg har en del spørgsmål til hvor længe jeg er med på bryllupsdagen. Som udgangspunkt er jeg med fra kirken til bryllupsvals. Det er muligt at udvide denne dækning så jeg er med under forberedelserne eller længere ud på natten.

Normalt laver jeg ikke en kortere bryllups dækning. Det er vigtigt for mig at være med hele dagen fordi hele dagen er vigtig. Jeg vil gerne være en del af dagen og festen og på den måde kunne fortælle jeres historie.

Ofte er de rigtig gode minder og sjoveøjeblikke gemt i de lidt senere timer. Det er bare sjovere end at se folk der sider til en reception.

Hvor fotografere du?

Jeg har som i kan se base i Herning i midtjylland. Dette begrænser mig dog på ingen måde i hvor jeg kan fotografere. Jeg har foreviget bryllupper i det meste af Danmark og bevæger mig også gerne udenlandsk.

Planlægger i et bryllup i udlandet så tag fat i mig og lad os snakke om hvordan dette kan løses så i stadig har en dansk fotograf, som i forstår og hvor i undgår misforståelser og problemer.

Kan vi mødes før vores bryllup?

Ja det kan vi helt sikkert, faktisk er det et krav 🙂 Jeg vil altid gerne mødes med mine brudepar. Jeres bryllupsdag er super vigtig og derfor skal vi også have ansigt på hinanden inden.

Gør geografien det besværligt tager vi den over et skype eller andet online video opkald. Det vigtige er at vi for snakket sammen så jeg kender jeres historie og ved hvad der er vigtigt for jer.